Prijzen Expeditie Digitale geletterdheid

Bij de expeditie horen natuurlijk mooie prijzen!

Basicly halfjaarlicentie voor de ICT-coördinator en twee andere collega’s

Experimenteer tot het einde van het schooljaar 2020-2021 met de online leeromgeving voor digitale geletterdheid van Basicly. Voeg je klassen en leerlingen toe, gebruik de doorlopende leerlijn met kant-en-klare lessen voor groep 1 t/m klas 3 en stel al je vragen aan het Basicly team.

Aangeboden door Basicly

Online training “Digitale middelen in de kleuterklas” | T.w.v € 132

Ook in een kleuterklas kunnen digitale middelen een enorme verrijking zijn. In deze online workshop, die je volgt waar en wanneer jij wilt,  bekijken we hoe je op een goede manier gebruik kunt maken van het digibord en tablet. We verkennen concrete materialen als de Beebot en Osmo die zeer geschikt zijn voor kleuters. Daarnaast besteden we aandacht hoe we digitale middelen in kunnen zetten op een manier die past bij kleuters. Dus spelenderwijs en ontdekkend leren.

Aangeboden door Miranda Wedekind Onderwijsbegeleiding

Robot Dash | T.w.v. €132 

Dash is een robot die nieuwsgierigheid aanwakkert en vertrouwen geeft aan kinderen terwijl ze spelenderwijs worden betrokken bij essentiële thema’s zoals leren samenwerken, communiceren en digitale geletterdheid. Kinderen leren Dash besturen via Apps en raken zo bekend met de wereld van programmeren en coderen.

Aangeboden door Basicly

Werkboek voor implementatie (Basicly, 2020) | T.w.v. €24,99 

Maak met je team een sprong vooruit! Geef digitale geletterdheid een vaste plek op school aan de hand van dit gloednieuwe werkboek. Je formuleert een visie, ontdekt waarom jullie digitale geletterdheid belangrijk vinden, brengt de randvoorwaarden in kaart, bepaalt jullie niveau van digitale didactiek, stelt een jaarplanning op en maakt een plan van aanpak.

Aangeboden door BasiclyBasicly Kick-off

Met een kick-off neem je je volledige team onmiddellijk mee in de wereld van Basicly. Samen met een Basicly trainer breng je met het team in kaart wat jullie met het Basicly platform willen bereiken. Daarnaast krijg je een rondleiding door het platform en kun je al je praktische vragen stellen.

Aangeboden door Basicly